Planning Future 2019 – Grafikk er den andre bilaterale utstillingen som gjennomføres. Utstillingen vises i galleriet Norske Grafikere i Oslo i perioden 08.08 – 01.09 2019. Utstillingen inngår som en del av jubileumsmarkeringene for Østlandsutstillingens 40-års jubileum.

Planning Future 2019 – Grafikk – Østlandsutstillingen 2019 (VI) ble vist i Galleri Norske Grafikere fra 08.08.-01.09.2019. Prosjektet var en integrert del av Østlandsutstillingens jubileumsmarkeringer og konseptet ble utviklet i samarbeid med kunstnerisk konsulent Marte Jølbo og billedkunstnerne i Schleswig-Holstein. Alle kunstnere med tilknytting til Schleswig-Holstein og til Østlandet kunne søke om deltagelse. Utstillingen ble juryert av tyske og norske fageksperter og det ble laget en presentasjon av alle deltagerne i Østlandsutstillingens jubileumspublikasjon. I forbindelsen med åpningen ble det gjennomført et to dagers besøksprogram for tilreisende tyske kunstnere og det ble tilrettelagt for møter mellom de norske og tyske deltagerne.