Statsråd i klima- og miljødepartementet, Ola Elvestuen (V), deltar når Østlandssamarbeidet markerer sitt 25-årsjubileum torsdag 1. mars. Konferansen vil både se tilbake på 25 år med samarbeid, samtidig som man også skal fokusere på mulighetene og utfordringene som ligger foran på områder som samferdsel og næringsutvikling. Hvordan oppfattes Oslo og Østlandet i andre deler av landet og fra Brüssel? Dette er et annet viktig tema som konferansen vil ta opp. Med en regionreform like om hjørnet, vil også fylkeskommunenes rolle og posisjon naturlig nok settes under debatt. De inviterte gjestene kan se frem til en spennende dag, der dyktige foredragsholdere vil innlede om sentrale og aktuelle tema – før konferansedeltagerne inviteres til å delta i dialogen. Programmet kan leses her: Program ØS25_konferanse