6. – 7. mai 2015 ble det årlige møte i partnerskapet med delstaten Schleswig-Holstein gjennomført – denne gangen på Hamar. Programmet den 6 hadde fokus på kultur og deltakerne besøkte Kristen Flagstad museet, Hamardomen og fikk under middagen en liten orientering om Willy Brandt og hans kobling til Hamar. Den 7. mai ble selve møtet gjennomført med fokus på kultursamarbeid, miljøvennlig transport, ungdom og utdanning og bedre bruk av felles arenaer i Nordsjøen og Østersjøen. Etter lunsj var det besøk på Store Ree og orientering om Hedmarks satsing på bioteknologi. Under ligger presentasjonene fra møtet.

2015 Østlandsutstillingen Cooperation
Agenda for CC meeting
Comunyouth – Eva Lundin
Cooperation Perspectives 2015-2016 – final
Draft minutes from CC meeting 2015 – final
Establishing Identity – Deborah Di Meglio
Film cooperation – Terje Kongsrud
Geno – Tor Arne Sletmoen
Hedmark County – Per Gunnar Sveen
Participant list CC 2015
Programme CC 2015
rise UPCultural projects for social change
Store Ree – Heidner Cluster – Karianne Eide Longva
Sustainable transport – Tom Granquist
Willy Brandt og Hamar – Per Øivind Sandberg
ØstsamUng – Rådgivningstjenesten mai 2016